Сuвочолuй прuголомшенuй: Держдума прuготовuла «cтрaшнy» nомсту Петру Олексійовичу

Перший заступник голови партії «Справедлива Росія – За правду» Дмитро Гусєв вимагає посилити державний контроль за продажем товарів з України на маркетплейсах. Тому депутати Держдуми РФ хочуть заборонити продаж цукерок «Рошен» та «Конті», горілки Nemiroff, «Первак» та «Хортиця» та низки інших продуктів на території РФ. Причина – зроблено в Україні, а частина прибутку з продажу йде на підтримку ЗСУ.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Доходи від продажу товарів під торговими марками, що належать громадянам України, йдуть на фінансування збройних сил України через податки, добровільні пожертвування», – зазначив Гусєв.У приклад він навів продукцію заводу Roshen, розташованого в Липецьку. Нагадаємо, що компанія Roshen належить п’ятому президенту України Петру Порошенку.

«Продукцію марки можна придбати в Росії на онлайн-майданчиках, незважаючи на те, що Порошенко публічно заявляє про фінансування збройних формувань України. На доходи, що надходять від податків українських олігархів та зі Сполучених Штатів, українські військові тероризують мирних громадян та вбивають російських солдатів», – додав російський чиновник.
a

Нагадаємо, насправді Липецька кондитерська фабрика, яка належала корпорації Roshen, давно закрилась. А українська продукція цього виробника давно не експортується до Росії.