Стрaшнa вечірня трareдiя, яка скoлuхнyлa кожну родину: На Буковині вдень пропав 8-річний хлопчик – щойно його тiл0 знайшли у ставку

У селі Чортория Чернівецької області зникла дитина. Згодом рятувальники знайшли тіло під кригою.

Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій. Повідомлення про зникнення дитини надійшло до рятувальників ввечері 15 лютого.

“Приблизно в обід у селі Чортория Брусницької територіальної громади Вижницького району зник 8-річний хлопчик. До пошуків дитини залучили працівників гірського пошуково-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення”, – написали у ДСНС.

Як знайшли дитинуРятувальники та поліцейські шукали хлопчика неподалік його домівки. Коли обстежували територію поблизу ставка, то побачили пролом на кризі. Фахівці гірського пошуково-рятувального відділення використали снігоболотоход “Богун” по льоду.

Вони дісталися місця пролому і виявили під кригою тіло дитини, підняли з водойми й доправили на берег, – зазначили у ДСНС.Наразі тіло хлопчика відправили на судово-медичну експертизу.

На Житомирщині загинули діти

У селі Ярунь 14 лютого вогонь охопив приватний будинок. Там загинули двоє дітей – хлопчик 2018 року народження та дівчинка 2021 року народження. Їхня мати ще з однією дитиною встигла врятуватися.