Кримчанка: “Як так, ми їм на блюдечку віддали Крим, а вони тепер нам заявили – он там ваша будка, валіть з відси поки живі” Відео

У 2014 році мешканка тимчасово окупованого Росією курортного Севастополя Тетяна Єрмакова раділа тому, що місто захопили росіяни. Через сім років, у 2021-му, вона висловила невдоволення діями місцевої “влади”.

Жінка обурилася ставленням до городян і відсутністю роботи. Показовий ролик на своїй сторінці в Facebook опублікував офіцер Збройних сил України (ЗСУ) Анатолій Штефан (“Штірліц”) (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).“Це якийсь жах. Ми їм на блюдечку віддали Крим і Севастополь, а тепер нам кажуть – он ваша будка”, – сказала Тетяна. Додамо, що жінка є главою “Російської громади Севастополя”.

На самому початку окупації півострова Єрмакова раділа тому, що Крим і Севастополь “повернулися в рідну гавань”, а населений пункт отримав статус “міста російської слави”Тепер же, за словами жінки, місцевим жителям потрібно змусити “захожу рать, яка напала на Севастополь” зайнятися відновленням заводів та інших підприємств, щоб забезпечити наявність робочих місць.“Всі молоді – і чим ви займаєтеся всі? Ні у кого немає нормальної роботи. 7 років – і нам знову треба якось вижити”, – заявила Єрмакова.