АТБ, ви вже взагалі… Це ж нaглuй обман покупців! У магазинах мережі АТБ твориться немислиме!

Протерміновані продукти, які викидають на смітник працівники супермаркету АТБ, перед цим обробляють сильними хімічними розчинами на зразок “Доместосу” та “білизни”. Це стає причиною смерті безпритульних тварин, які часто шукають їжу на таких смітниках, повідомляє Галина Костюк у спільноті “Варта1” у Фейсбуку.«Ми будемо то робити, бо нас примушує вище начальство!» Якщо ви вже такі жлоби і вам шкода щоб ті продукти дісталися комусь…

Терміново !!!

От що виробляє мережа магазинів АТБ у Львові. Ввечері година восьма вони вивозять своїми возиками на смітник протерміновані продукти або пригнивші овочі. Вивозять багато. А найбільше курячих стегон, крилець. Або і цілих запакованих курей Наша ряба. І все би нічого Але останніми днями вони стали все те обробляти сильними хімічними розчинами, доместос, білизна. Не просто покропили.

А облито конкретно, просочено навскрізь. Позавчора йшла ввечері годувати своїх вуличних котів. А біля сміттєвих баків що за адресою Широка 68 дико скулить, аж падає на спину маленька руда собачка. Я підійшла, вона втекла . На землі лежить шматок курячої грудинки обробленої якимись їдучими хімікатами. Поміж баками розсипані кілограми апельсин, бананів, яблук.

От дитина просто заради цікавості візьме то в руки. Я собі так попекла праву руку що досі не можу нею нічого робити. Вчора зранку біля смітника вже лежали дві мертві сороки. І мені пропали два вуличних котика, які також любили ввечері заскочити на контейнер щоб знайти собі щось. Я пішла до старшого продавця магазину АТБ що на Широкій щоб прояснити ситуацію.Вона мені каже:»Ми будемо то робити, бо нас примушує вище начальство. Якщо ви вже такі жлоби і вам шкода щоб ті продукти дісталися комусь, утилізуйте, визіть за місто, закопуйте.

А не так щоб все те валялося поміж будинками. Я скільки разів говорила на всіх громадських слуханнях щодо безпритульних тварин що такі супермаркети можуть укласти угоду з такими як я. А я годую на вулиці 40 вуличних котів і кілька собак.Ми би ті протерміновані продукти купували за пів ціни. Ми знаємо що з ними робити: добре вимочити, кілька разів проварити. І то прекрасний корм для бездомних тварин. Чому це пишу…

Бо сама не дам ради з магазинами. Вони будуть продовжувати труїти тварин. Вчора собака, завтра птахи, коти. А їхати десь в міськраду я не можу, бо інвалід, з трудами пересуваюся.Так мережа АТБ робить у Львові, і про це писали ЗМІ.Так само – за наказом адміністрації – роблять у Нововолинську. Про це повідомив РАДАРУ добре обізнаний громадянин.