Захисника без ноги відмовилися визнавати особою з інвалідністю, Астаф’єва заступилися: “Тримайтеся…”

Український захисник втратив ноги на війні, але ампутація не стала вагомим аргументом на здобуття інвалідності, що обурило навіть українських зірок Тіну Кароль та Дашу Астаф’єву.

Скандал розбурхав українців навколо захисника Віталія, який внаслідок бойових дій під Бахмутом. Історію чоловіка опублікувала в Інстаграмі дружина Віталія.Він ніби і має бути ветераном війни, але довести це навіть маючи всі документи на руках майже неможливо!”

Він був потрібен Державі, доки був цілим…А тепер він потрібен тільки мені та нашій чотирирічній дочці.Тепер ми півроку не можемо довести «його величності МСЕКу», що Слава не має ноги! Щоб той «славнозвісний МСЕК» встановив інвалідність військовому», – написала дружина у публікації.Історію помітили Тіна Кароль, яка написала у коментарях: “Дякую, що оприлюднили Вашу історію, я виставила”Даша Астаф’єва теж не пройшла повз цю публікацію: “Віталія, тримайтеся”.

Також поставили свій лайк дизайнерка Ганна Андрійчук, співачка Марта Адамчук, дружина “Холостяка” Михайлюка Даша Хлистун, ресторатор та хлопець Наді Дорофєєвої Міша Кацурін, шеф-кухар Ольга Мартиновська, актор Тарас Цимбалюк, суддя “Майстер Шеф” Ектор Хіменес “Холостяка” Григорія Решетника, переможець “Голосу країни” Сергій Лазановський, співачка Злата Огневич та екс-дружина “Холостяка” Микити Добриніна Даша Квіткова.