Київ! Демонтаж пам’ятника чкалову. Підбігає женщіна і таке несе, що на голову не налазить ВІДЕО

8 лютого, комунальники демонтували пам’ятник чкалову.Ввечері КМДА відзвітувала, що роботи завершено і що пам’ятник перенесуть до Музею авіації України імені О. К. Антонова.Як повідомляє Українська Правда, на місці демонтажу з’явилася жінка на ім’я Марія, яка називає себе мешканкою Києва.Вона російською почала протестувати проти знесення пам’ятника:

“Я считаю, что любая история, а особенно памятник такой как щорс, например, несут художественную ценность. Это парк Чкалова… Мы привыкли. Даже если бы это Чикатило был парк. Ну и что? У нас же был этот Чикатило? Был! У нас была победа! Мои родственники воевали”, – вважає вона, проте, мабуть, не знає про те, що чикатило – один із найвідоміших радянських серійних убивць.

“Що у цієї жінки в голові?;“Ніби молода жінка, а вата в голові. Відправити її з російською з її “Ми звикли що воно тут, хоч чікатила на расасію”;“Мова має значення, дуже показово”;“І чкалов і чватунтін як би були зараз живі – на 1000% відсотків вели б як Суровікін і ті льотчики, що бомбять мирні українські міста”, – пишуть у коментарях українці.