Потужнuй вuбух сколuхнув весь Кuїв: є загuблі, людей шукають під заваламu. Відео фото

Вибух пролунав у Дарницькому районі столиці. Вже відомо про загиблого та постраждалих.Про це 9 лютого повідомив мер Києва Віталій Кличко. Він зазначив, що на місці працюють рятувальники.

“У Дарницькому районі столиці пролунав вибух на території колишнього заводу. Під завалами можуть бути люди. Всі служби слідують на місце. Інформація уточнюється. Фахівці з‘ясовуватимуть причини вибуху”, – написав Кличко.

Деталі інцидентуКиївська міська військова адміністрація повідомила, що вибух пролунав о 15:45. За попередньою інформацією, підірвався газовий балон.“Є постраждалі”, – написали у КМВА.

Людей шукають

За словами Кличка, вибух стався в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу. Будівля площею 500 кілометрів квадратних зазнала руйнувань

Кличко повідомив про вибух у Києві / КМДА

Деталі інцидентуКиївська міська військова адміністрація повідомила, що вибух пролунав о 15:45. За попередньою інформацією, підірвався газовий балон.

“Є постраждалі”, – написали у КМВА.

За словами Кличка, вибух стався в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу. Будівля площею 500 кілометрів квадратних зазнала руйнувань.“Рятувально-пошукові роботи тривають. Причини вибуху з’ясовують”, – додав мер.У мережі поширють відео з місця інциденту. Зазначають, що у Дарницькому районі досі є значне задимлення. Рятувальники досі гасять пожежу.

О 16:38 у Київській міській військовій адміністрації повідомили, що рятувальники намагаються дістати з-під руїн ще 6 людей. Постраждалі під руїнами просять про допомогу. Віталій Кличко зазначив, що з двома людьми зв’язку немає.