Поліція розшукує “парочку” яка в центрі Києва витворяла не мислиме ВІДЕО

У Києві на станції метро “Поштова площа” пасажири помітили пару, яка дивно поводилася.Чоловік та жінка увімкнули на повний звук мобільного телефону радянську пісню, яку дуже люблять та часто виконують в росії, зокрема і під час війни, яку розпочали проти України, – “Дєнь побєди” у виконані Льва Лещенка. Жінка ще й приспівувала та намагалась підтанцювати.

Така поведінка пари обурила деяких пасажирів та користувачів соціальних мереж.Люди пишуть, що пара просто провокувала людей, але до них ніхто так і не підійшов.В поліції Київського метрополітену сайту ТСН.ua повідомили, що встановлюють особи людей, які є на відео.“Ми шукаємо цих людей. Перевіряємо записи камер відеоспостереження “Безпечне місто”. На дії цих людей ніхто з пасажирів не скаржився офіційно.

Але тим не менше, ми їх розшукуємо аби встановити їх особистості та дізнатись, чим вони займаються”, – розповіли нам в поліції Київського метрополітену.Правоохоронці зазначають, що жінка на відео була явно напідпитку, а заходити на станції метро в нетверезому стані заборонено.

В поліції додають, що слухання музики в метро не заборонено, зокрема і радянських пісень – офіційно на них немає табу. Але особи з відео все рівно будуть встановлені.“Ми ж не знаємо, чим ще займаються ці люди – що вони вже зробили або ще зроблять. Коли ми встановимо їх особи, то у всьому будуть розбиратися слідчі, а також надавати правову кваліфікацію їх діям. Перевірка та пошук тривають”, – додають в поліції.