По3ор на всю країну: гляньте хто в Україні “кришував” б0рделі: на “гаpячoму” взяли заступника голови Департаменту міграційної поліції

Суд заарештував на 2 місяці заступника начальника Департаменту міграційної поліції. Його підозрюють в організації та прикритті закладів розпусти у Києві.За клопотанням Київської міської прокуратури Печерський районний суд столиці заарештував на 2 місяці без права внесення застави заступника керівника Департаменту міграційної поліції Нацполіції, який прикривав діяльність групи сутенерів.Зловмиснику повідомили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України:

стаття 255 (створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією);

стаття 302 (створення або утримання місць розпусти);

стаття 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

Що відомо про затримання керівництва міграційної службиПідозрюваний був затриманий цього тижня у рамках масштабної спецоперації з викриття злочинної організації, учасники якої організували у Києві діяльність мережі місць розпусти та вербували жінок у зайняття проституцією.

Правоохоронці провели понад 30 обшуків за адресами розташування місць розпусти, за місцями проживання фігурантів та в адміністративних будівлях Національної поліції України. Усього були затримані 15 учасників угруповання.