Як вони посміли?! Нашого генерала Залужного хочуть звинуватити у розмінуванні Чонгару та здачі Херсону”, – Борислав Береза

“Ой, тут таке діється… Поспілкувався я зі “злими язиками” з Банкової. Вони таке кажуть, що хочеться сказати: “Що ти таке верзеш, базікало?”. А кажуть вони мені таку неймовірну нисенитницю, що я навіть повірити не можу. Так от, кажуть ці “злі язики”, що якесь падло хоче якусь кампанію по дискредитації Залужного реалізувати і що вже багато чого зроблено”, – пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук”, передають Патріоти України, та продовжує:

“А я їм кажу, що не вірю в таку підступність, навіть якщо людина та ще падлюка. Гаразд, кажуть мені “злі язики”, тоді очікуй висновки від Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) про те, що саме Залужний винний у розмінуванні Чонгару та здачі Херсону. А ще ДБР веде справа по тій самій темі і все це пов’язано. Ну, тут я взагалі сильно здивувався.

По-перше, при чому тут Залужний, якщо листа писала Верещук. Ні, я розумію, що це був цілком таємний документ і згідно практики його були повинні повернути відправителю після ознайомлення з ним. Але ми ж живемо в Україні. Тому не здивуюся, якщо в інтернеті з’явитися копія того листа зі всіма візами на ньому. А це може, взагалі, підвести під статтю вже премьер-міністра Шмигаля разом з Верещук. По-друге, ми всі знаємо, що ДБР найнезалежнійший правоохоронний орган України і ніхто не може йому щось замовити. І хочу вірити, що КНДІСЕ також ніколи в житті не буде займатися брудним фабрикуванням експертизи під замовлення. Бо вони теж незалежні і цінують свою репутацію, а підстав та обґрунтування для висновків про вину Залужного взагалі немає. Тоді “злі язики” кажуть, що завдання не посадити Залужного, а спаплюжити його репутацію. І от я не вірю, що хтось піде на таку ницість. Впевнений, що брешуть ці “язики”

Тож, ганьба всім цим “злим язикам” з Банкової. Може перейменувати їх у “брехливі язики”? Хоча, вони жодного разу не помилилися з інформацією. Але все буває колись в перший раз. От і почекаємо. Тому що “злі язики” кажуть що все вже готово і може бути вкинуте в будь-який найближчий час. Брешуть, стовідсотково брешуть. І час покаже, хто правий, кому можна вірити, а кому ні.А ми і далі віримо в ЗСУ та Залужного і пам’ятаємо, що вони виборюють Перемогу для України! Перемога буде за нами!”.