Вu мене дісталu! Ломаченко не вuтрuмав звuнувачень українців і nішов на шоkуючuй крок

Сторінка колишнього чемпіона світу з боксу Василя Ломаченка у Instagram недоступна на території України. Раніше Ломаченка внесли до реєстру зрадників України.При переході за посиланням до Instagram відображається напис: “На жаль, ця сторінка недоступна”.

Проте сторінка доступна на території Європи, а також росії.

Примітно, що сам Ломаченко не міг поставити подібне геоблокування суто технічно. Швидше за все це було зроблено самим Instagram, яка, зважаючи на все, стала вважати Василя росіянином після шквал критики від українців.Ломаченко є найпопулярнішим українським спортсменом у соцмережах. На його сторінку в Instagram підписано 2,1 млн людей. На другому місці в цьому рейтингу — футболіст «Арсеналу» та збірної України Олександр Зінченко з 1,9 млн підписників.

Нагадаємо, що наприкінці грудня Ломаченко опублікував у соцмережах відео проповіді митрополита УПЦ МП Лонгіна, який каже, що Україна розпочала війну проти бога.За це Сергій Стаховський порадив взяти Ломаченка “на підвал”. А захисник “Азовсталі” запропонував обміняти Ломаченка на полонених солдатів. Він порівняв боксера із Медведчуком.

Хоча після початку повномасштабного вторгнення Василь Ломаченко нібито записався до тероборони та був готовий зі зброєю захищати свою батьківщину.Свій наступний бій Ломаченко має провести 20 травня у Нью-Йорку проти абсолютного чемпіона світу Девіна Хейні.