Рoсіянkа, яка хoтiла “бomбuтu” Дрeздeн, вже блraє npо доnомоrу та скаржuться на “цьkувaння” – відео

Росіянка Альона Дірксен закликала Путіна “бомбити” Дрезден за мітинги проти війни в Україні. Після цього поліція Німеччини відкрила кримінальну справу проти неїЗараз жінка скаржиться, що її “цькують” проукраїнські активісти та благає МЗС Росії про допомогу. Про це повідомляє 24 Канал з посиланням на інформацію з соцмереж.

У відчаї просить допомогти: скандальна росіянка скиглить, що її “цькують”Росіянка Альона Дірксен, що живе в НІмеччині, поскаржилася на “цькування” з боку проукраїнських активістів. За словами жінки, їй та її ресторану “Родіна” постійно погрожують.

У серпні я дозволила собі розповісти невеликій місцевій газеті про всі погрози й нападки, які отримую я та мій ресторан з боку проукраїнських активістів. Вони стали мені ще інтенсивніше погрожувати й поширювати фейки у соцмережах,– скаржиться росіянка.Альона Дірксен сльозливо закликала МЗС Росії допомогти. Бо, бачте, німецька поліція ігнорує сльози росіянки.

Зауважимо, що скандальна власниця ресторану “Родіна” раніше закликала у своєму відео Путіна “бомбанути” по площі Дрездена. На той момент, коли там проходив мітинг на підтримку України.Після цього правоохоронці Німеччини відкрили кримінальну справу проти росіянки. Про що вона цинічно заявила у своєму відео.

А правоохоронці вирішили замість того, щоб займатися цими погрозами, які надходять мені та моєму ресторану, відкрити кримінальну справу проти мене і влаштувати показовий процес з покаранням, що відбувається з тими, хто не висловлюється погано на адресу Росії,– викрутила факти Дірксен.