“Вu серйозно? Вu бачuлu, що вонu натворuлu в Україні?! Які зараз можуть бутu взагалі переговорu? З Кuм? Пізно вже, ні я, ні жоден громадянин України вже цього не хоче! Ми йдемо до перемоги. Відео

Володимир Зеленський не зацікавлений у зустрічі з російським диктатором Владіміром Путіним. Український президент хоче, щоб окупанти якнайшвидше припинили війну.За словами Зеленського, для нього Путін “ніхто”. Про це лідер України повідомив у своєму новому інтерв’ю.Зеленський не зацікавлений у переговорах з ПутінимЯк заявив український президент, росіяни не хочуть переговорів, і це було ще до повномасштабного вторгнення.

Мені це не цікаво. Не цікаво зустрічатися, не цікаво говорити. Я дійсно не розумію, хто приймає рішення у Росії. Я не хочу воювати на території Росії. Я просто хочу, щоб вони якнайшвидше припинили війну і якнайшвидше покинули нашу країну. Я можу вам точно сказати, якщо вони покинуть нашу територію, війна припиниться. От і все,– розповів Зеленський.

Наш лідер переконаний, Україна для Путіна – це лише перший крок. За його словами, диктатор веде велику війну.“Ми сподіваємося, що коли Росія відведе свої війська на свою територію, вони визнають свої великі помилки і в Росії буде новий уряд”, – зазначив Зеленський.На питання, чи не пізно для переговорів, український президент відповів, що після повномасштабного вторгнення для нього Путін – “ніхто”.

Раніше президент Володимир Зеленський поставив під сумнів те, що російський диктатор Владімір Путін живий. Глава держави заявив, що не зовсім розуміє, з ким говорити про мирні переговори.ЗСУ йдуть в контрнаступ! Ми одразу повідомимо про звільнені міста в нашому телеграм“Я не зовсім до кінця розумію, що він живий або це він приймає рішення. Або хто там приймає рішення. У мене немає такої інформації”, – сказав лідер України.

Глава держави не розуміє, з ким вести мирні перемовини. Також він поскаржився на відсутність поваги з боку Росії. За словами Зеленського, спочатку Росія “повинна знайти когось, а потім запропонувати щось”.

Джерело:Sky News