Кaдрu не для слaбкuх! Мaємo nерші жертвu чeрeз ракетнuй удар nо столuці Укрaїнu – Клuчко

У Голосіївському районі Києва впала частина російської ракети. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що внаслідок падіння уламків загинула людина.У Києві впала частина ракетиТакож, за інформацією Кличка, двоє людей отримали поранення. Повідомляється, що постраждалих госпіталізували медики.Мер Києва повідомив, що ракета влучила в нежитлову забудову в Голосіївському районі столиці.

Що відомо про вибух у КиєвіІнформацію про вибух у Києві о 10:07 офіційно підтвердив міський голова Віталій Кличко. Повідомлялося, що в Києві пролунав гучний вибух, який чули в центрі міста.До цього в Київській МВА повідомляли, що росіяни випустили в напрямку Києва понад 15 крилатих ракет. Завдяки відмінній роботі ППО усі повітряні цілі були збиті.

У Києві впала частина ракетиЗа попередньою інформацією КМВА, в Голосіївському районі внаслідок падіння частини ракети загинув 55-річний чоловік.Також, за інформацією Кличка, двоє людей отримали поранення. Повідомляється, що постраждалих госпіталізували медики.Мер Києва повідомив, що ракета влучила в нежитлову забудову в Голосіївському районі столиці.