Таким злим бункерного ще не бачили: Путіну доповіли, що 75% його елітних військ, які були на кордоні з Фінляндією знищені в Україні

У Росії на кордоні з Фінляндією залишилася п’ята частина, решта спочивають в українській землі.У розпорядженні РФ більше немає армії, яка раніше дислокувалась на кордоні з Фінляндією.Понад 75% вказаних військ повністю знищили в Україні.

Про це заявив контр-адмірал та голова розвідки Фінляндії Юха Ваухконен. розвідник Фінляндії зазначив, що ЗСУ перебили російський десант, морпіхів та сухопутні війська.Ваухконен наголосив, що тепер найближчимчасом вторгнення армії РФ Фінляндії не загрожує.

Контр-адмірал вважає, що Росії потрібно буде кілька років, щоби відновити війська на кордоні.Вказаний термін залежить від того, наскільки низько впаде економіка країни-окупанта і чи продовжуватимуть її добивати західними санкціями.Юха Ваухконен підкреслив, що Фінляндія підвищила військову та технічну допомогу, заручилася підтримкою інших країн.“Стала сильніша, ніж будь-коли”, – резюмував – контр-адмірал.