В Креmлі nочався стрaх і nаніка: Макрон відразу після Шольца виступив і заявив про передачу Україні танків

Популярна французька ультраправа пропутінська політикиня Марі Ле Пен виступила з заявою проти передачі французьких танків Leclerc. Але Макрон наважився надати танки Україні, щоб обігнати Німеччину.Про це заявив політолог Валерій Клочок. На його думку, позицію по цьому питанню визначає навіть не президент Франції, а світова спільнота.

Ле Пен може скільки завгодно “підгавкувати” Владіміру Путіну, але ж позицію наразі визначає не вона, і навіть не Емануель Макрон, а світ. Визначає антипутінська коаліція, коаліція “Рамштайну”, позиції лідерів країн”, – запевнив Клочок.За словами політолога, Марі Ле Пен – це “відіграна карта”, адже навіть до Угорщини вдалося знайти “ключик” і вона розблокувала допомогу Україні на 500 мільйонів доларів.

Хитрість МакронаНа його думку, Макрон настільки швидко пообіцяв Україні танки через хитрість. Французький лідер знав, що німці ухвалять рішення про передачу танків і вирішив, що він буде першим.Міряються у кого сорочка довша, просто граються у політику. Це більш ніж очевидно,– вважає політолог.

На думку Валерія Клочка, Макрон, який провів найбільшу кількість телефонних розмов з Путіним, наразі розуміє, що ніяк не може допомогти кремлівському карлику. Путін буде розчавлений.