Захисник Маріуполя Діанов розповів про розлучення з дружиною Ольгою…”Я не боюсь ворога, я боюся знову від неї почути “ні””

Герой зізнався, що сам винен у розлученні. А його колишня дружина – чудова жінка. Діанов досі любить Ольгу, однак боїться, що вона не захоче відновити стосунки.Захисник Маріуполя додав, що після розлучення не знаходив собі місця. Почути відмову зараз – ніби вдруге розлучитися. Тому краще не запитувати.

Я однолюб. Але ми разом не будемо, тому що ми різні. Я її люблю. Я боюся їй зробити пропозицію. Я боюся почути “ні”. Я не боюсь ворога, не боюсь бійки, а ось від неї почути “ні” боюсь,– зауважив Діанов.Окрім того, морпіх зауважив, що коли повернувся з полону, залицятися до нього почали навіть давні знайомі, які колись не відповідали взаємністю. Тепер взаємністю не відповідає вже сам Діанов.

Діанов повернувся зі США, де пережив операціюМорпіх Діанов захищав Україну на фронті з 2015 року. Ранок 24 лютого герой зустрів у Маріуполі. Герой брав участь в історичній обороні “Азовсталі”. Згодом – потрапив у полон. Увечері 21 вересня стало відомо, що Діанов повернувся з полону.Через поранення та полон герой втратив 4 сантиметри кістки. Під час операції лікарі взяли шматок кістки зі стегна.

Нещодавно захисник Маріуполя повернувся зі Штатів, де йому зробили операцію на руці. Тепер героя чекає довга реабілітація. Постійне приймання знеболювальних трохи погіршує самопочуття. Водночас Діанов не втрачає оптимізму.Герой розповів, що ще поїде до США. Необхідно доносити до американців, що “у них найкраща зброя, в нас – найкраща армія”. Цей симбіоз потрібен, щоб Україна якнайшвидше перемогла. Не треба затягувати війну.

Джерело:“Говорить Суханов”