Попалася голубка! Зрадницю Королевську разом зі своїми поплічниками позбавять громадянства і автоматично мандатів

Верховна Рада України незабаром може достроково позбавити мандатів кількох депутатів. Це стосується нардепів від колишньої ОПЗЖ.Депутатів можуть позбавити мандатів через російські паспорти. Про це повідомили джерела у парламенті.

Найближчим часом очікуємо на новий указ президента про позбавлення українського громадянства декількох нардепів Верховної Ради від колишньої фракції ОПЗЖ. На підставі наявності у них російських паспортів,– кажуть у джерелі.

Мовиться про таких депутатів:

Олександр Пономарьов,

Наталія Королевська,

Юрій Солод,

Олег Волошин.

Після цього мають припинити повноваження цих депутатів.“Далі – за планом голосування у парламенті за дострокове припинення їх повноважень, як це вже було у січні”, – додало джерело.Офіс генпрокурора міг відкрити справу проти всіх депутатів ОПЗЖНещодавно військовий Юрій Гудименко розповів, що проти всіх депутатів від..забороненої “Опозиційної платформи – За життя” могли відкрити кримінальну справу. В Офісі генпрокурора наразі це не підтверджують.

Гудименко також оприлюднив витяг з ЄРДР, де вказано, що депутати ОПЗЖ допомагали Росії у проведенні підривної діяльності проти України. Вони висловлювати офіційну позицію держави-агресорки в умовах воєнного стану.