Захарову геть поплавило через Український Борщ! Глава МЗС Латвії ж0рстко поставив її на місце

Захарова відреагувала на внесення українського борщу до списку ЮНЕСКО!Офіційний представник т.з. МЗС рф Марія захарова у своєму Telegram-каналі заявила, що український борщ вперше був згаданий як “рускій”“Google включив борщ до десятки “рускіх” страв, що увійшли в історію.” – пише захарова

Коментуючи внесення страви до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, вона зазначила, що «в дорожніх записках данцигського купця М.Груневега, 1584-1585 рр.» його назвали “стравою руських жителів Києва”.Захарова зазначила, що на цьому прикладі можна пояснити світові, що таке «сучасний київський націоналізм».«Наведу факт: хумус та плов визнані національними стравами кількох народів. Але, як я розумію, українізації піддається все. Що далі? Визнання свинини «українським національним продуктом?» – написала вона, наче будучи під впливом важких наркотиків.

В свою чергу те, що і в їдальнях країни-агресора часом варять борщ, не означає, що він їхній.А Глава МЗС Латвії Едгар Ринкевичс процитував глузливу фразу Путіна у відповідь на критику представниці т.з МЗС рф Марії захарової визнання українського борщу спадщиною ЮНЕСКО.Про це, як пише “Європейська правда”, він написав у Twitter.