Що відбувається?! Весь Львів в терmіновuх oблaвaх з nовісткaмu: на блокnостах, вулuцях мaсoвo зуnuняють авто, роздають їх і nерeхожuм

У Львові масово роздають повістки, повідомляють мешканці міста.На блокпостах Львова, на в’їздах та виїздах з міста, масово зупиняють авто для вручення повісток чоловікам. Повістки видають в місті і перехожим, а також доставляють військовозобов’язаним адресно.Про це повідомляють жителі міста в соцмережах.

У Львові помітно посилилися мобілізаційні заходи, у місті масово вручають повіски. Повідомленнями про це рясніють місцеві Телеграм-канали.Вручення повісток військовозобов’язаним чоловікам помітили здебільшого у місцях з найбільшим скупченням людей. Так, за словами очевидців, повістки роздавали, зокрема біля торговельних центрів, таких, як «Епіцентр».Як інформують кореспонденти, на в’їздах і виїздах зі Львова на блокпостах масово зупиняють авто.

Зокрема на оживлених вулицях Городоцькій та Кульпарківській поліцейські разом із працівниками центру комплектування перевіряють документи.Зупиняють для вручення повісток не лише машини, а й пішоходів.

«Перехрестя Стрийська-Наукова, вручали хлопцю, що вигулював собаку», — повідомив очевидець.

Здебільшого військових і патрульних помічали на зупинках громадського транспорту, біля вокзалів, ринків, автозаправках, біля супермаркетів, ТЦ, та навіть у маршрутках.

Окрім цього, повістки розносять і по домівках.«Поштові скриньки майже всі забиті повістками! Написано: «Попередження про неявку» і що будуть передавати в поліцію! Адресні, виписані з прізвищем», — інформують львів’яни у соцмережах.

Активізацію зі врученням повісток помітили і в інших населених пунктах Львівської області, де схожа ситуація.Мережею поширюється відеозвернення військовослужбовця до співробітників Сколівського військомату, що на Львівщині. За словами бійця, працівники центру комплектування та поліцейські вручили повістки чоловікам в авто, через що пригальмували колону, яка везла полеглого бійця.