Аншлаг на концерті кобзона! ЗСУ знuщuлu таємну VIP-лікарню окупантів, де лікували “кадирівців” ФОТО

Збройні сили України завдали удару з РСЗВ HIMARS по колишньому профілакторію машинобудівного заводу у тимчасово окупованій Кадіївці (колишній Стаханов) Луганської області.Там окупанти облаштували VIP-шпиталь, у якому лікувалися виключно «кадирівців», повідомляє управління стратегічних комунікацій ЗСУ.«Луганська область. Окупований Стаханов, він же Кадіївка.

Вчора було завдано удару по колишньому профілакторію машинобудівного заводу високоточною зброєю.Знедавна російські окупанти зробили з нього VIP шпиталь в якому лікувалися виключно кадирівці. Більше не будуть!», – йдеться в повідомленні.

Місцеві жителі пишуть, що VIP-шпиталь на території профілакторію машинобудівного заводу був настільки засекреченим, що навіть не всі місцеві жителі про нього знали. Однак це не стало перешкодою для українських партизан, які все розвідали і передали координати для ЗСУ.Нагадаємо, що Збройні сили України вже ліквідували 77% колишніх ув’язнених росіян, набраних до лав окупаційних сил приватною військовою компанією Вагнера