“Ми нікуди не підемо, пане Путін”, – міністр оборони Великобританії звернувся до РФ (Відео) – Блискавка

Голова міністерства оборони Великобританії звернувся до Володимира Путіна із закликом залишити Україну та відійти до кордонів, визнаних міжнародним правом.Міністр оборони Великобританії Бен Воллес оголосив про відправку в Україну 600 ракет Brimstone, що “буде неймовірно важливо для того, щоб допомогти Україні домінувати на полі бою”.Кадри звернення Міністра публікує ТГ-канал “ВІЧЕ НСН 2014-2023”

“Якщо президент Путін розраховує на те, що ми пригальмуємо цього року, він помиляється. У 2023 році настав час перетворити імпульс, якого досягли українці, відкинувши Росію, на досягнення, і переконатися, що Росія розуміє: ціль зараз – витіснити їх з України та відновити суверенітет України”, – сказав він.

Декілька днів тому Лондон оголосив про надання Києву ескадрильї танків Challenger. Крім цього, ЗСУ отримають не менше трьох батарей далекобійної артилерії AS90 155, бронетехніку та тисячі боєприпасів.“Повідомлення таке: ми нікуди не підемо, пане Путін. Ми тут надовго. Ми стоїмо за Україну. Вам потрібно переосмислити ситуацію. Вам потрібно внести зміни. Вам потрібно залишити Україну”, – звернувся до Кремля Уоллес.Інтернет видання Блискавка із посиланням на Telegram канал “ВІЧЕ НСН 2014-2023” повідомляє