Кирило: “Невже ви не роузмієте, що nоразка Рocії в вiйнi означатиме справжній кінeць свiту, і спробував нaлякатu наслідками”

Патріарх Російської православної церкви Кирило (Володимир Гундяєв), який підтримує війну РФ проти України, заявив, що поразка Росії означатиме кінець світу. Він також спробував налякати наслідками, які нібито торкнуться всього людства.Таку заяву він зробив після літургії в Богоявленському соборі Москви. Про це повідомляє російське пропагандистське видання “Інтерфакс”.Гундяєв поскаржився на якісь загрози для Росії.

“Тому що у якихось божевільних людей з’явилася думка про те, що велику державу російську, що має потужну зброю, населену дуже сильними людьми […] Ми молимося Господу, щоб він навчив тих безумців і допоміг їм зрозуміти, що будь-яке бажання знищити Росію означатиме кінець світу”, – сказав він.Патріарх Кирило також зазначив, що сподівається, що Господь усіх “примирить, заспокоїть і допоможе усім разом працювати для того, щоб світ ставав кращим”.

Нагадаємо, раніше патріарх Кирило засмутився долею намісника Свято-Успенської Києво-Печерської лаври митрополита Павла (Лебедя), якого в миру вже прозвали “Паша-Мерседес”