“Мій синочок”: велика і любляча родина за короткий час вже двічі втратила сина, брата, чоловіка і батька. фото

Інтернет видання svit.uaword.top з посиланням на Заборона, повідомляє.Український фотограф Олексій Фурман, який давно документує війну росії проти України для світових фотоагенцій, поділився трагічною історією родини Гринчуків із села Біла Криниця на Буковині.

“Сім’ю Гринчуків я знаю з 2016 року. У Ганни, люблячої та справедливої ​​матері, було шестеро синів та донька. Мене тоді зворушило, як вся родина зібралася, щоб доглядати за Євгеном, коли він отримав поранення у 2016 році під час служби на сході України. Це був другий подібний досвід для родини. Раніше також під час служби на сході отримав поранення і старший брат Євгена Олександр.

По стопах братів пішов молодший брат Євгена та Олександра Денис. Коли Росія вторглася в Україну наприкінці лютого, троє братів Гринчуків пішли на фронт”.Всього через кілька днів після вторгнення Денис був убитий під Волновахою. Олексій Фурман знімав його похорон і його фотографія згорьованої матері, що втрачає свідомість, кинувши жменьку землі на домовину сина, облетіла багато ЗМІ.А через чотири місяці загинув найстарший брат Олександр. Фурман знову зняв похорон героя з родини Гринчуків.
“Так велика і любляча родина за короткий час вже двічі втратила сина, брата, чоловіка і батька”, – написав він.