Оце так ляпас “бункерному діду”! Його ще ніхто так не принижував, як це зробили в Ашхабаді ВІДЕО й реакція мережі

Під час шостого Каспійського саміту в столиці Туркменістану запрошеного на нього главу рф Володимира путіна ніхто не зустрів біля літака.Тоді як решту лідерів місцева делегація привітала хлібом-сіллю та квітами.Ситуація стала приводом для чергових глузувань над російським диктатором. У мережі його назвали “нерукостискальним ізгоєм” (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Зазначимо, що VI Каспійський саміт глав прикаспійських держав – Туркменістану, Казахстану, Азербайджану, Ірану й рф – пройшов в Ашхабаді в останні дні червня.Путіна ніхто не зустрів біля літакаПісля приїзду до столиці президентів Азербайджану Ільхама Алієва та Казахстану – Касим-Жомарта Токаєва, а також інших поважних гостей біля літака зустрічали діти. Вони піднесли їм хліб-сіль, які ті скуштували, й квіти.

Лідерів Туреччини та Казахстану зустрічали хлібом-сіллюпутін же на самоті підійшов килимом від трапу до автомобіля, потім зняв піджак і поїхав у супроводі охоронців.Путін пройшовся від трапу до авто на самотіУ мережі припустили, що так в Ашхабаті показали своє ставлення до російського диктатора. Або він, як завжди, “боїться за свою шкуру і сам попросив не підходити до нього стороннім”.

“З фашистами взагалі не зустрічаються!”, “Нерукостискальний ізгой”, “Упс, і тут із квітами не приймають. Страхи присутні, якщо врахувати, за яким столом він своїх приймає”, “Свій 30-метровий дистанційний стіл напевно забувся. Тому і боїться”, “Може, двійник приїхав замість бункерного, от і обійшли”, “Хай боїться він: а раптом у пацана наган захований, а замість солі миш’як”, – коментували в мережі.

Коментарі користувачів мережіІнші просто називали путіна ганебним, “чучелом” та ботоксним дідом. Ще деякі зазначили, що їм байдуже, зустріли главу рф за протоколом чи ні, оскільки “він уже не авторитет і так йому й треба”.