Трyнy Вaхтaнгa Кікaбідзe прuкрасuлu українськuм nраnором: nроходить прoщaння з aктoрoм в Тбiлiсi

Напередодні, 18 січня, закінчилося прощання з культовим грузинським актором та другом України Вахтангом Кікабізде в Тбілісі. Труну зірки прикрасили двома прапорами– українським та грузинським.

Таке рішення ухвалила родина покійного актора, оскільки добре знала про його любов до вільного українського народу. OBOZREVATEL вирішив розповісти, як пройшло прощання (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).Панахиду було організовано у церкві Кашветі на проспекті Руставелі з 17 по 18 січня. За цей час шанувальникам та близьким Кікабідзе дозволили попрощатися з ним.

Біля труни актора розмістили його фотографії та розкішні вінки з живими та штучними квітами. Деякі з них приносили з синьо-жовтими стрічками. Закрита труна зірки була вкрита двома прапорами.

Похорон легендарного актора відбудеться 19 січня. За заповітом він буде похований на Верійському цвинтарі у Тбілісі, поряд із могилою матері.За даними інформаційного порталу “Новини Грузія“, на церемонію прибуде міністр культури України Олександр Ткаченко. Він нібито має зачитати промову від імені президента України Володимира Зеленського.