Чорна хмара скорботи накрила горем два села: в бою за Батьківщину, загuнyлu мужні захисники України. фото

Інтернет видання uazsu.fun з посиланням на Новини Валківщини повідомляє.Відразу дві похоронки з війни надійшли до Благодатненського старостату.Чорна хмара скорботи накрила горем два села – Серпневе та Благодатне.26 червня 2022 року, виявивши стійкість і мужність в бою за Батьківщину, загинув мешканець села Серпневе Бершадський Юрій Анатолійович.Йому назавжди залишилось 48 років

Народився Юрій Анатолійович в Кіровоградській області, з дитинства проживав в селі Серпневе.
Вже на третій день повномасштабного вторгнення окупантів в Україну був призваний солдатом на військову службу. Його старший син також стійко та мужньо став на захист держави.

Юрій Анатолійович був бойовим медиком піхотного взводу піхотної роти 98 піхотного батальйону 60 окремої піхотної бригади. Під час мінометного та гарматного обстрілу збройними силами РФ загинув при виконанні бойового завдання поблизу населеного пункту Потьомкине, що на Херсонщині.
У Бершадського Юрія Анатолійовича залишилися батьки, дружина та два сини.

Розділяємо біль втрати та сумуємо разом із вами.27 червня 2022 року, виявивши стійкість і мужність в бою за Батьківщину, загинув мешканець села Благодатне Грицюк Олександр Валерійович.Йому назавжди залишилося 42 роки.Народився та виріс Олександр у Благодатному. Звідси пішов захищати рідну землю старшим солдатом та нещадно бив окупанта. Був старшим стрільцем 2 механізованого батальйону. Під час запеклого бою під Слатіно отримав поранення несумісне з життям.Підтримуємо у горі батьків, дружину та двох донечок Олександра.Світла та вічна пам’ять вам, наші земляки, мужні захисники України!Вічна слава Героям та Царство Небесне Юрію і Олександру.