Матвієнко Ніна призналася у любові Залужному: а наш стальний генерал їй одразу відповів. Відео

Народна артистка України Ніна Матвієнко записала зворушливе звернення до головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, в якому зізналася військовому в любові. Артистка заявила, що вийшла б за нього заміж, якби була трішки молодшою.Щире зізнання не залишилося без уваги Валерія Федоровича, тому він записав відео у відповідь. Всі ролики на сторінці в TikTok розмістила дочка Ніни Матвієнко Антоніна (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Любий Валерій Федоровичу, я вас дуже люблю. Я пишаюся вами. Я кожну сторіночку передивляюся, де ви говорите. Я не знаю чому, але ви мені стали дуже близьким. Як би я була трошечки молодшою, я б вийшла за вас заміж. Але я виходжу заміж за вашу любов до батьківщини, за вашу мудрість. За те, що ви любите сьогодні наших хлопців, за те, що ви їм сьогодні допомагаєте”, – сказала Ніна Митрофанівна.

Ніна Матвієнко зізналася в любові до Валерія Залужного: головнокомандувач ЗСУ щемливо відповів
Співачка також подякувала Залужному за турботу про українських воїнів та побажала йому божої опіки. У відповідь головнокомандувач ЗСУ записав чуттєве звернення.“Ніно Митрофанівно, мені дуже приємно. Надприємно. Дуже вам дякую за підтримку. Ви – велика молодець, ви для нас приклад. Саме таких, як ви, ми захищаємо. Дуже-дуже вам дякую. Тримайтеся, будь ласка”, – сказав Валерій Федорович.

Ніна Матвієнко зізналася в любові до Валерія Залужного: головнокомандувач ЗСУ щемливо відповівТоня Матвієнко показала відео генерала матері та записала її теплу реакцію. Артистка зауважила, що Залужний дуже красиво виглядав та обійняла телефон, на якому дивилася його ролик.Чуттєвий діалог в TikTok переглянули понад 140 тисяч людей.