У Конгресі США витерли ноги об прапор “ДНР” – відео викликало гучнuй скaндaл у РФ

Волонтери з України побували у Конгресі США, де разом із американськими політиками витерли ноги об прапор “ДНР”. Група впливових волонтерів з України відвідала Конгрес США, де у будівлі американського Парламенту витерла ноги про привезений із собою прапор так званої “ДНР”.

Відео на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter опублікував волонтер Сергій Прітула. Інформаційні агентства зазначають, що під час поїздки українські волонтери зустрілися з американськими політиками і в якийсь момент дістали прапор “ДНР”, після чого публічно витерли об нього ноги та почали тупцювати на ньому. Американці не соромлячись висловили своє ставлення до фейкової освіти, влаштованої Росією на території Донецької області України.

“Навіть у Конгресі США знають, що для цієї ганчірки є лише одне застосування”, – прокоментував відео Притула. Відео викликало скандал у Росії, де прокремлівські журналісти та користувачі соцмереж обурилися події. Видання Readovka назвала візит волонтерів “гастролями українського цирку”, а користувачі у коментарях кинулися ображати Україну.