Гордий бути вашим Головнокомандувачем, – Залужний привітав військових із Днем ЗСУ

6 грудня відзначають День Збройних Сил України. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав із цим важливим святомЗалужний заявив, що вірить в нашу перемогу. Також він побажав швидкого відновлення нашим пораненим воїнам.Привітання ЗалужногоДорогі солдати, сержанти й офіцери, працівники і ветерани Збройних Сил! Я гордий служити своїй державі пліч-о-пліч з вами. Гордий бути вашим Головнокомандувачем у цей важкий час. Я вірю в кожного з вас і в нашу Перемогу,– заявив Залужний.

У такий спосіб Головнокомандувач ЗСУ привітав із Днем Збройних Сил України. Він побажав швидкого відновлення пораненим воїнам, а всім, хто в строю, – сил і стійкості, натхнення і радості та переможного миру.“Слава Збройним Силам України! Слава Україні!” – додав Залужний.Залужний привітав із Днем Збройних Сил України: дивіться відеоТакож зі святом привітав командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

Повітряні Сили роблять усе можливе і неможливе, аби атаки окупантів не досягали своїх цілей! І будемо робити це й надалі. Захищатимемо український народ та весь цивілізований світ від цілковитого зла. Будемо бити окупантів там, де вони цього не чекають!– сказав Олещук.Він подякував усім захисникам неба за титанічну працю, героїзм, мужність та самовідданість при виконанні бойових завдань.