Неділя, 4 грудня – штурм Дніпра! ЗСУ на Лівому березі! Чорний день для Кремля: оборона РФ все! Переможемо

Українські сили вже почали рухатися. Незабаром може статися прорив одразу на кількох напрямках. Такий прогноз озвучив військовий експерт Роман Світан, зазначивши, що напрям Криму – найкращий варіант, який зараз уже можна проводити.– Після того, як українські оперативно-тактичні групи відіб’ють Нову Каховку, далі переправляться Каховською ГЕС, Каховською дамбою в район Нової Каховки. Там буде організовано певний плацдарм, з якого можна зробити один танковий перехід і опинитися в Криму.

Саме цей рух і мали на увазі більшість спікерів, які говорили, що українські війська до нового року зайдуть до Криму. Саме цей варіант зараз і виконується. Армійська арта перемелює росіян біля Нової Каховки. Наші гурти вже переправляються на лівий берег, – каже Світан.За його словами, другий варіант просування ЗСУ – основний – з Оріхіва на Токмак і далі до Мелітополя.

– Цей рух є. Причому воно зараз трохи на схід – починається з-під Гуляйполя. Вже почали рухатися наші війська у бік Полог. Не по 10 км на день, але йде постійний рух. З-під Полога вже побігли деякі російські частини, дезертують і частково мобілізовані. Відходять і окупаційні органи. Цікаво, що з правого берега Херсонської області вони йшли до Криму.

А зараз із лівого берега Херсонської області, з Токмака окупанти йдуть на Маріуполь. Вони чудово розуміють, що наш рух далі окупуватиме їх у Криму. Тому одразу йдуть у бік Росії – на Маріуполь і далі на Ростов, – зазначив Світан.Експерт підсумував: найближчим часом рух ЗСУ розпочнеться за трьома напрямками одномоментно:– з-під Каховки на Армянськ,– з-під Гуляйполя на Оріхове у бік Токмака на Мелітополь,– і, швидше за все, починає рухатись сватівське угруповання українських військ.