Пташка вразила українців заявою про Зеленського: “Знаєте що я думаю про нашого Президента – він зробив свій вибір, хто б що не говорив”.

Парамедикиня Катерина Поліщук (Пташка) отримала орден “За мужність ІІІ ступеня”. Про це вона повідомила 2 грудня у Facebook, розмістивши фото відповідного документа, підписаного українським президентом Володимиром Зеленським.Вона повідомила, що присвячує нагороду своїм побратимам, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.Пташка також висловилася про Зеленського, заявивши, що всім серцем його підтримує.

“Переглянула про нього думку з початком повномасштабного вторгнення. Це справжній лідер та керівник. Не всі рішення зрозумілі широкому загалу, проте шлях до перемоги стрімкий і наполегливий. Це надлюдська відповідальність і титанічна праця. Критикувати й поливати брудом можуть лише люди, які близько не уявляють масштаби його відповідальності і не спроможні відповісти навіть за себе і свої дії. Це лідер, а не “лідер”, – написала вона. – У цих очах втома, подяка, мужність і вірність. Він зробив свій вибір. І я пишаюся жити і боротися з ним. Хто б що не казав”.