Терміново! 3СУ під Бахмутом перейшли в контрнаступ за підтримки авіації: РФ вибито відразу за двома напрямками – ЗМІ

Російські війська вдалося вибити з Досвідченого і зайняти частину Іванграда на південь від міста, відтіснивши ЗС РФ та ПВК на два кілометри.За інформацією від українських джерел, вранці 30 листопада ЗСУ за підтримки авіації та артилерії перейшли в контрнаступ південніше Бахмута за двома напрямками. Російські війська вдалося вибити з Досвідченого і зайняти частину Іванграда на південь від міста, відтіснивши ЗС РФ та ПВК на два кілометри.Також ЗСУ відкинули російські підрозділи від асфальтобетонного заводу.

“Щойно ми отримали підтвердження цих новин від джерел у ПВК та в ЗС РФ. Як ми писали напередодні у зведенні, російські формування під Бахмутом були знекровлені постійними штурмами українських позицій”, – зазначено в повідомленні.

Більше того, якщо ВСУ вдасться утримати Досвідчений, асфальтобетонний завод і остаточно зайняти Іванград, то російські військові опиняться у важкій ситуації і втратять ті самі позиції, за які вперто і з великими втратами билися весь листопад.Український Генеральний штаб поки що ніяк не коментує ситуацію, наголошуючи лише на збереженні складної обстановки.