Старожили і очевидці, всі як один кажуть, що це знак Божий: Щойно в небі над Києвом помітили дивний “промінь”: у мережі діляться фото

Жителі столиці помітили дивне явище поблизу Паркового мосту через Дніпро. У мережі опублікували декілька фото.Зокрема, на першій світлині видно дивний чорний промінь. Темна смуга наче розділяє вертикально небо.Що саме бачили мешканці столиці – не уточнюють. Очевидці і старожили в мережі стверджують що це ніщо інше як знак Божий

Дивне явище зафіксували й з інших куточків Києва.Що це за диво Господнє над Трухановим? Почалося?– написав користувач автор фото.

Київ готовий оборонятися у разі можливого наступу росіянВіталій Кличко наголосив, що Київ – це столиця, серце країни і її символ. Він завжди буде метою росіян і якщо в них буде така можливість, вони обов’язково знову підуть на місто.

Він наголосив, що Путін хоче повністю захопити всю Україну. Думка про те, що агресору потрібні лише певні території – помилкова. “Ми також контролюємо дії, допомагаємо всім, чим можемо, щоб те, що відбулось у лютому, не повторилось”, – додав Кличко.

Джерело:твітер Діджизусоталітатор