Свіжа сотня окупантів зайшла на фронт, наші майже всіх відразу “утилізували”, але ви тільки послухайте, рекацію виживших

Російські вояки підписали контракт і думали, що йдуть звільняти пралки, але щось пішло не так.Тепер вони у всьому звинувачують командування, що ті дають безглузді накази, які заінчуються зовсім не так, як їм розказували.Головного управління розвідки Міністерства оборони України, власне перехопила цікаву розмову двох “визволителів”.

Двоє рашистів обговорюють ситуацію на фронті. Вони дуже засмучені, оскільки як виявляється про пралки і не йдеться, більше того один повідомляє новину, що тим хто стоїть в обороні не даватимуть більше нагород, і навіть відберуть ті, які вже видали.Другий пояснює недолугість наказів, які віддаються на лінії фронту:

“Вони сидять там, посилають 20-200 людей на смерть і все. 30 людей зайшло, 100 людей зайшло. Східних. Зах… (вбили) всіх. До цього ми заходили. У нас шість 200-х, шість 300-х. Одному кості перебило, другому кості перебило. Так у багатьох одна нога висіла. Ми зараз йшли, розміновували. Що не розмінували, викидали в кущі з дороги. Тут металолом збирають – танки, БТР”